På frågan om cheferna hamnat i skymundan inom facket svarar nära hälften ja. Men en relativt stor andel är ändå nöjda, särskilt bland de kvinnliga medlemmarna.
De allra flesta, 64 procent, uppger att det finns ett stort behov av särskilt fackligt stöd till chefer. I den yngsta åldersgruppen och bland stockholmare är det fler som tycker att behovet är "mycket stort".
Bildandet av Unionen medför antagligen ingen förändring för chefsgruppen, enligt enkätsvaren. Endast 11 procent hoppas på bättre stöd och nästa lika många befarar att stödet blir sämre.
Kvinnorna tror i högre utsträckningen än männen att stödet kommer att bli bättre. I Sydsverige uppger 13 procent att cheferna kommer att få sämre stöd.
Det slags stöd som cheferna främst efterlyser är nätverk och diskussionsforum för chefer.
Många män önskar bättre lönestatistik medan kvinnor vill ha fler kurser och seminarier. Hos den yngsta åldersgruppen, upp till 38 år, ligger karriärcoachning i topp på önskelistan.
Det finns också regionala skillnader. I Stockholm efterfrågas karriärcoachning och juridisk hjälp i större utsträckning än i övriga landet. I nordliga delar av Sverige är lönestatistik mer populärt.
Läs mer i chefstidningen Position, som utkommer 27 mars.