Hoppa till huvudinnehåll

Annonsera

Kollega är en arbetslivstidning för Unionens drygt 680 000 medlemmar. Upplagestatistik från Sveriges Tidskrifter visar att Kollega fortsätter att öka och är nu Sveriges största organisationstidning.

Läsarna är anställda och egenföretagare på 86 000 arbetsplatser i hela privata näringslivet utom bank- och finanssektorn. De får tidningen hem i brevlådan och har därför gott om tid att läsa den. Unionen har ungefär 30 0000 förtroendevalda på drygt 15 000 arbetsplatser. 100 000 jobbar som chefer.

Typiska yrken bland läsarna är ingenjörer, ekonomer, säljare, konsulter, chefer, projektledare, HR-personal, inköpare, kabinpersonal, speditörer, butiksansvariga och marknadsförare. De jobbar både på små industri- och tjänsteföretag och i internationella koncerner som Ericsson, Volvo, ABB, SAS, Ikea och H&M.

Kollega säljer annonsutrymme i magasinet, som kommer ut med 8 nr om året, och i chefstidningen Chef & Karriär, som kommer ut med 4 nr. Vi tar också emot annonser på webben Kollega.se.

Annonser i Kollega och Chef & Karriär bokas hos Annonssäljarna, kontakta Hans Simons tel: 0709-285841, e-post: [email protected]

ANNONSPRISLISTA & UTGIVNINGSPLAN 2024:

Kollega, Chef & Karriär och kollega.se