Hoppa till huvudinnehåll
Insändare

När uppfanns idiotin "överhoppningsbar tid"?

Vad är grundtanken? Som arbetslös kan man tydligen inte åka utomlands om man inte kan ta sig tillbaks på 48 timmar. Det är endast tillåtet att studera på heltid, vara frihetsberövad, vård av anhörig eller flytta med sambo utomlands i MAX 5 år.
Publicerad 20 maj 2015, kl 08:44

I och med att det endast är tillåtet att studera heltid faller alla deltidskurser. Därtill är det svårt att komma in på heltidskurser och ska man läsa program handlar det om flera års studier. Kanske en del personer är inlåsta med fel utbildning och därmed måste chansa att ta ännu mer studielån. Den enklaste vägen blir då att fortsätta sitt deltagande i arbetsmarknadsåtgärder, FAS3.

Grattis till politiker, myndighetspersoner som har konstruerat denna idioti. Men det kanske är bättre än Vitryssland där man placerar arbetslösa i fängelse. Det känns inte som Sverige är långt borta från det heller.

Tänk OM! Detta system är inte realistiskt!

Är det kanske i linje med Alliansens "arbetslinje" eller är det tänkt att de äldre erfarna och eller utbildade ska ta låglönejobb, putsa fönster och städa toaletter hos de rika i Djursholm?
//Ellis