Hoppa till huvudinnehåll
Ledare

Välkommen till nya kollega.se!

Vi har fått en ny sajt! Den är designad för att alltid finnas tillhands, genom att följsamt anpassa sig till den skärm du väljer att använda: stora datorn, plattan eller mobilen.
Susanna Lundell Publicerad 9 januari 2014, kl 11:26

Världen förändras och vi med den. Vi vet att du och Kollegas övriga 570 000 läsare vill ha koll på vad som händer i det privata näringslivet oavsett om ni söker information från datorn, surfplattan eller mobilen.

Det har vi tagit hänsyn till med vår nya responsiva sajt. Den nya tekniken är optimerad för alla plattformar och sajten anpassar sig enkelt efter varifrån du surfar utan att du behöver tänka på det. Allt för att underlätta för dig att hitta det du behöver snabbt!

Vi vet att våra läsare lever ett aktivt liv med brist på tid och fokus på att ha koll på vad som händer för att kunna fatta kloka beslut i arbetslivet. Det har vi tagit hänsyn till genom att göra det enklare för varje besökare att söka efter just det som är viktigt för henne eller honom.

Vår ambition är att förse dig som läsare med granskningar, nyheter och användbara tips i ny design som har hämtat inspiration, färg och form från papperstidningen. Vi hoppas därför att du kommer att känna igen dig, men också att du upptäcker att formgivningen är anpassad för nätet.

Nytt är också redaktionsbloggen som du även når via kollega.se. Här samlar vi kommentarer, analyser, recensioner recept och annat från vår vardag på redaktionen.

Varmt välkommen till din digitala kompis i arbetslivet!

Susanna Lundell
[email protected]