Hoppa till huvudinnehåll
Ledare

Position har fått ny form!

Chefstidningen Position, tillika Kollegas systertidning, har fått ny form! Nya Position är till formatet mindre – men nu är det så att less is more! Den moderna chefstidningen i läsplatteformat ska med 60 sidor vara mer innehållsrik, mer inspirerande, mer användbar och mer varierad!
Dag Bremberg Publicerad 21 maj 2014, kl 15:56

Vi påbörjade omgörningen för ett år sedan, och ni chefer som drivit förändringsarbete vet att det brukar kräva en insikt om betydande problem.

Vi visste dock att nästan alla läsare var nöjda med sin tidning. Vår senaste enkät visade att över 90 procent tyckte att Position var trovärdig, lättläst, kunnig, användbar och saklig. Men tidningen hade fyllt fem år, det var dags för en ny form. Så vi utmanade oss själva och ifrågasatte allt vi hittills gjort.

Nya Position blev tjockare, men vi är lika hungriga och det kommer att bli ständiga förbättringar! Så hör av er med synpunkter, risa och rosa!

Med parollen ”För bättre ledarskap” är vår mission att hjälpa chefer att fungera bättre. Vi ska ge verktyg, tips och råd från experter. Vi ska rapportera om trender och nya forskningsrön. Vi ska ifrågasätta myter och fördomar. Vi ska granska dem som tjänar pengar genom att utlova hjälp till vilsna chefer. Vi ska berätta om chefer som vågat välja sin egen väg. Vi ska göra mycket! 

Svenska chefer har många utmaningar, inte minst de som arbetar i globala verksamheter. Men det svenska ledarskapet är en utmärkt grund för det moderna arbetslivet – som kommer att bygga på öppenhet, tillit, ödmjukhet, delegering, mångfald, värdegrundsarbete, mål­styrning och visionära strategier.

Dag Bremberg