Hoppa till huvudinnehåll
Arkiv

Sverigematchen – så gör vi för att se den

I dag har Sverige VM-premiär mot Sydkorea och avspark sker på bästa arbetstid, klockan 14. Många fotbollsfantaster har tagit semester för att kunna följa världsmästerskapet. Men hur gör alla andra för att se matchen och resten av VM fast de jobbar? Och hur går det för Sverige i eftermiddag?
Petra Rendik Publicerad 18 juni 2018, kl 11:08
Magdalena Taubert
Magdalena Taubert

Sakun Amdaeng, fotvårdsspecialist
Jag har semester så jag hoppas kunna se matchen idag. Bara jag kommer åt en tv. Resten av VM är jag lagom intresserad av men slutspelet blir kul. Det kommer jag att titta på.

Robert Laveo, ekonom
Jag har möte när Sverige spelar men jobbar på att hitta en lösning. Jag kanske kan flytta på det, lite beroende på vad det är för möte. Men jag kommer hålla mig uppdaterad om vad som händer under matchen som jag tror vi vinner med 2-1.


Tobias Sco, sälj och ledarskapskonsultJag erkänner att jag planerat in en jobba-hemma-dag för att Sverige spelar match. Hur det går? Det är lite komplicerat ... Jag kommer att se på matchen med andra koreaner och vissa är hard-core koreaner. Men jag hejar nog mer på Sverige.

Julia Victorin, mammaledig muséevärd. Här med sonen Frans-Axel 4,5 månad. 
Det är kul att Sverige är med men jag är inte så jätteintresserad av VM eller fotboll. Men jag är mammalediga så jag kan titta på matchen, vilket jag nog gör. Magkänslan säger att vi tar hem det. Frans-Axel tror också på Sverige.

Mikael Duke, butiksägare/säljare
Jag håller på att lösa det, jag har i alla fall en plan. Jag har anställda så jag behöver inte vara här hela tiden. Så jag hoppas kunna ta en långlunch på eftermiddagen. Jag tror tyvärr att Sverige kommer förlora.